Over ons

Klapwijk is een echt familiebedrijf. Bram Klapwijk zijn vader heeft altijd al in de kleding gezeten en heeft Bram nooit gepushed om zelf de kledingbranche in te gaan maar al met al is Bram toch in 1983 in Barneveld begonnen omdat hij zich interesseerde voor het vak._MGL0762

De vader van Bram heeft de deuren van zijn kledingwinkel in Ermelo geopend in 1981 op het bekende hoekje op de Dokter Holtropstraat onder de naam “Snuffel”. In 1987 is de naam gewijzigd naar Klapwijk Herenmode.

In 1994 heeft Bram allebei de winkels van zijn vader overgenomen en is hij het assortiment wat gaan veranderen. Hij vond het assortiment te klassiek en wilde meer verjongen met de collectie.

In 2009 vond bram het tijd om de naam te wijzigen naar mannenmode omdat dit stoerder in de mond ligt als herenmode. Herenmode wordt vaak met klassiek vergeleken en mannenmode met wat stoerdere kleding. En dat is precies wat Bram wil uitstralen.

Door omstandigheden is eind 2011 de vestiging in Barneveld gesloten. Toen is Bram alleen doorgegaan in Ermelo zonder personeel. Na ruim een jaar helemaal alleen gewerkt te hebben is in maart 2012 Belinda van Amerongen in dienst gekomen.

Klapwijk Mannenmode is niet bij een inkoop combinatie aangesloten. We zoeken zelf onze collectie uit waardoor er geen eenheidsworst ontstaat. Hierdoor zul je bij ons ook bijna nooit hetzelfde assortiment zien hangen als bij andere winkels die wel zijn aangesloten bij een inkoop combinatie.

Wij zijn vrij in onze keuzes waardoor ons assortiment uniek is, en daar zijn wij trots op! We zijn trots op de collectie, de persoonlijke benadering en de sfeer in de winkel en hebben voor ieder wat wils in onze zaak.